lørdag 21. januar 2012

Lørdag...

Deilig å våkne tidlig på en lørdag når man våkner til lyden av en tenåringssønn som støvsuger! Pliktene må gjøres skal det bli noe påfyll på kontoen og siden dagen er dedikert til slalombakken sammen med kompiser må man stå tidlig opp! That's life!
Formen er bedre i dag, så her blir det maling når jeg er ferdig med å kose meg med kaffekoppen og nyte synet av helge-tulipanene mine. Jeg er veldig glad i tulipaner. De er så flotte uten at det er noe dill med de liksom. Rett og slett vakre men folkelige! Hehe! Stjerne duken min har også fått lov til å komme fram. Blått er januarfarge synes jeg. Klart, kaldt og blått er det ute også, selv om det  akkurat i dag kanskje er mest grått.

 Nå må jeg komme meg igang her før noen skal hentes!
 God lørdag!

1 kommentar:

  1. Så herlig å våkne til en slik lyd, spesielt når sønnen i huset gjør det:). Tulipanene var nydelige♥. Jeg elsker og tulipaner, bruker og kjøpe noen selv på denne tiden:). Her venter vi på å se solen for første gang etter mørketiden. Det er alltid godt å se den når den har vært borte så lenge.... Himmelen er klar og det er kaldt og flott, så muligheten for å se den er stoooor:). Tusen takk for fine ord hos meg♥. Setter veldig stor pris på det.

    Ønsker deg en fin Søndag.

    Klem Marita

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!