søndag 10. september 2017

Della Wallet Clutch

En gode ved denne litt begredelige sommeren er jo at den har gitt mange anledninger til å sitte å kose seg på syrommet! Vanligvis er sommeren for meg litt tørke når det gjelder hobbyvirksomhet, men i sommer har det vært den eneste trøste jeg har hatt når jeg for n'te gang har rømt inn fra verandaen eller hagen, fordi det kom ei regnskur eller det ble for kaldt. 
Her er en av de tingene jeg har kost meg med. 
Stor god lommebok med to glidelåslommer - en du for eksempel kan ha penger i, den andre er det plass til en mobil i. Blir nesten en liten veske - Clutch. 

Inni er det to store lommer til feks sedler(om noen faktisk går rundt med slike lenger...) og kortlommer. Praktisk hempe man kan ha rundt håndleddet, eller henge på handlekurven - Men bare husk å ta den med deg når du går....;o) Mønsteret heter Della Wallet Clutch fra Swoonpatterns.

Nå rykker høsten stadig nærmere og kveldene er blitt ganske så mørke. Selv om det er trist med sommeren som forsvinner er det og en fin tid vi går i møte med flott fargespill i naturen og klar og ren luft. Og masse tid tid hobbypuslerier ;o)

Ha en fortsatt fin kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!