søndag 21. februar 2016

18 år!

Her i huset har vi nådd en milepæl. Eldste sønnen er blitt 18 år, og det føles faktisk litt rart. Synes ikke det er så lenge siden han kom til verden, men samtidig har vi jo opplevd utrolig mye sammen så jeg skjønner jo at åra har gått! 

Et kort må man jo ha når man blir 18 år, og det må være et hjemmelaget mamma-kort. Sånn er det bare!
Papiret er et gammelt Maja design papir og jeg syntes det var så fint i seg selv at jeg ikke kunne ødelegge det med altfor mye stæsj. Dessuten er det jo et guttekort så man må jo beherske seg skal vite! ;D
Syntes luftballongen illustrerte veldig bra følelsen av at han flyr ut av livet vårt, og skal starte sitt liv på egenhånd. Men foreløpig er det heldigvis greit å komme hjem til mamma og pappa i helgene og få litt kjærlig omsorg (les; mat) og stell. 
Ellers lades det opp til en ny arbeidsuke. Ingen vinterferie her i gården, bortsett fra minstemann da, som skal nyte late dager kommende uke.  Her er det blitt skikkelig vinter i helga - og jeg som egentlig begynte å lengte mot våren...Jaja, den kommer vel. 
Ha en fortsatt fin kveld!


1 kommentar:

  1. Et flott bursdagskort!

    Jeg er enig i at fine mønsterpapirer ikke behøves å gjemmes bak masse pynt. Noen ganger må jeg utfordre meg selv til lag-på-lag bare for å få en forandring i oppsett jeg bruker.

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!