mandag 23. desember 2013

Adventskalenderposer

Da jeg var liten fikk jeg alltid en "ventegave" på dagen, på julaften. Det var jo så forferdelig spennende med alle pakkene, så for at dagen skulle bli litt lettere å komme igjennom ble det en ventegave da det begynte å tære på tålmodigheten!
 
 

Det samme har vi gjort med våre egne barn, og noen ganger har de også fått starte litt før middag med noen gaver, slik at de skulle klare å få i seg litt mat.Mine unger har for lengst vokst fra den slags tålmodighetsprøver nå, selv om de fortsatt er spente og gleder seg til pakkene.
 

 
 
Men adventsgaver vil de gjerne ha! De pakkene inneholder veldig mange fornuftige ting som sokker og underbukser og litt hybelutstyr for han som har begynt å tenke på neste høst. Da tenkte jeg at de kanskje kunne få en litt ekstra stor adventsgave på julaften, en slags ventegave, med litt ekstra godt oppi, og litt ekstra stas på pyntinga. Da blir jo liksom alle fornøyd :D 

Her er en sniktitt av innholdet. Og ja selvfølgelig - Det ER Hamar bryggeri sin julebrus! Ingen over ingen ved siden av ;o)
 
Nyt Dagen!
Bare en dag igjen nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!