fredag 20. september 2013

Sol ute, jul inne...

Dette er en advarsel til alle dere som ikke tåler å se julereklame på tv og snakke om jul før tidligst medio oktober.
Stopp og les nå og gå å sjekk en annen blogg!
 
For her kommer nemlig årets første juleinnlegg! Det er ikke det at jeg absolutt må begynne å forberede jul nå, og jeg kan også godt vente med julereklamen på tv til i oktober, med mindre det er reklame for julestempler og scrappeting da... Saken er at det kribler litt i julegenet og julepapirene fra i fjor maser om å blir brukt, julestemplene visker i boksen sin og julekort og julegavesy-prosjekter trenger seg på i både våken og sovende tilstand om dagen. Da er det bare å kjøre i gang! For som min kjære husbond sa så vakkert om dagen her: ja, skal du bruke en hel søndag på hvert julekort er det vel på tide å begynne... (EN hel søndag liksom, jeg hadde jo holdt på mye lenger enn det med dette kortet!)

 
Men julekort og syprosjekter som helst skal være ferdig en stund før jul, MÅ man starte med i god tid! Erfaringsmessig kan man aldri starte tidlig nok. Så derfor fikk søte Mimosa fra Bildmålarna  æren av å åpne årets sesong.
Papirene er fra fjorårets julekolleksjon til Maja Design.
Dies fra Spellbinders og Magnolia. Mimosa er fargelagt med copics, og har skiftet fra rød til hvit kjole siden den røde kjolen ikke ble helt som planlagt.... (dvs - jeg må øve mer, ble ikke fornøyd hverken med rødfargen eller skyggelegging!) Forresten er det Kjerst Volla som satte i gang hele dette kortet, for det var hennes kort med den samme stempel jeg falt for da jeg var innom Unik Hobby i sommer, og det ble også en lift av hennes fargevalg, da den røde kjolen ikke ville samarbeide! Takk for inspirasjon!


Inni kortet ble det en julehilsen og skrivefelt.

 
 
Og siden solen viste seg da jeg var ute og tok bilder av kortet ble det plutselig veldig gøy å ta bilder av dette julekortet i forskjellige positurer med solstriper og grønt gress i bakgrunn!
 
Heldigvis rakk jeg å bli ferdig før gutta kom hjem fra skolen og fikk se hva den gale moren deres drev med!
 
Tusen takk for at du stakk innom, og takk for alle hyggelige kommentarer. Det er så utrolig koselig!
Bare en dag igjen på jobb, så er det helg!
Kos dere!
 
KLEM!

1 kommentar:

  1. Herlig å høre at det er flere som starter tidlig med julekortene! Julekort er i grunn det som er mest stas å lage tenker jeg. Det var et nydelig julekort du hadde lagd:)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!