tirsdag 7. februar 2012

Lys og varme og hjemløse fyrstikkerSelv med handicap er det da noe jeg klarer, heldigvis. Selv om tommelen stadig er i veien, klarer jeg å pusle med litt papir og lim! Og godt er det! Siden jeg har puslet litt med et annet prosjekt som jeg kan vise fram senere, hadde jeg et helt lass med fyrstikker som ikke hadde noe sted å bo lenger. Dette feta-ost glasset fra Coop passet perfekt til fyrstikk-glass siden åpningen er så stor at det er lett å plukke fram fyrstikkene.Litt pynt må til. Her har jeg forsøkt meg på noen blomster

 En øyenstikker kan minne oss om varmere dager, når vi tenner i peisen.

Mykkji lys og mykkji varme...Stor åpning på glasset gjør fyrstikkene lette å få tak i.Inne i lokket har jeg plassert to tenn-sider fra en orginal fyrstikkeske.

Ha en fin tirsdag!
Klem

1 kommentar:

  1. Hei på deg:)

    Dette var jo en kjempeidè. Jeg trur jeg også har noen hjemløse fyrstikker/tennbriketter, og tomme glass har man jo vanligvis nok av:). Glasset har du pyntet nydelig med lekre delikate farger♥.

    Tusen takk for hyggelige ord hos meg. Setter veldig stor pris på det♥. Det er viktig å ikke begynne på for tidlig, og man må kjenne etter signaler som kroppen gir. Tenke det er lurt av deg å ta det veldig med ro nå, kanskje noen måneder slik at du kommer deg. Ønsker deg god bedring♥.

    Klem, Marita

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!