torsdag 22. juni 2017

Bursdag og scrappetørke...


Hipp, hipp, hurra! I dag blir minstemann 16 år! 
Hvor ble tiden av ?!?!
Et veldig enkelt kort ble det da mor ikke har den store scrappeånden over seg om dagen! Jeg liker jo å være kreativ på mange forskjellige vis og det går litt i bølgedaler med hva jeg holder på med. Drivhuset er i full drift, og siden sommeren liksom ikke kommer helt i gang er det masse planter osm egentlig skal ut som fortsatt får kose seg en stund til der inne. Blir liksom ikke så inspirert til å pynte å dille ute når vi ikke er noe særlig ute. :( 

Ellers går det mye i søm om dagen. Det er også gøy! Med ny-investering i maskinparken durer det jevnt om dagen. ;o)
Men når sønnen i huset passerer den magiske grensen og det er på tide og finne fram ekstra speil og L-skilt, da må man jo bare sette seg ned å lage et kort! Med den berømte L- en på selvfølgelig! 


Fredag er det siste skoledag og avslutning for minstemann...Snufs....Etter sommerferien blir det videregående og hybelliv! Da trenger man en liten startpakke! 
Litt hermetikk og posesupper er greit å ha for en som skal bo på 8 km2 og ordne seg sjøl til høsten. Når man får spedd på med litt Mr. Lee nudler her blir det nok bra! Haha! 

Snart er det sankthansaften, håper virkelig det blir Sommer snart! Men ifølge yr er det vist sy-vær en stund til... Sukk!😒

Ha en fin sankthansfeiring!
😃😃
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!