søndag 18. september 2016

Oppussing

Vi har en bitte liten hytte på fjellet, ikke så langt fra der vi bor og der er vi så ofte vi kan. Den blir mest brukt på høsten og vinteren, da vi ofte er på camping store deler av sommerferien. Når høsten kommer og det begynner å bli klar luft og flotte farger i fjellet, og hverdagslivet har begynt å rulle i sitt vanlige, kjappe tempo, da er det deilig å komme på hytta og bare roe ned.


 På denne hytta har vi en bitte liten do, den har innlagt strøm. så det er varmt og godt der, selv om vi må gå ut på trappa og inn en annen dør for å komme dit. Men den har vært preget av stor andel furu, furu og furu. Det blir fort mørkt og trist med åra og etter å ha tenkt på det ett års tid, tok jeg meg en dag fri fra jobben før sommerferien og dro til fjells med malespann og pensler!


 Og resultat ble så bra! 
Litt maling og noen loppis-funn, samt et nytt håndkle og Voila - helt nytt bad!
Et gammelt skap kjøpt på loppis fikk et strøk maling og en ny knott og endelig kan vi ha tannbørstene stående på badet!
Speilet er fra samme loppis runde!


Her er det plass for å tørke våte skiklær etter skigåing og lek i snøen!

Noen gamle nostalgiske eiendeler som stammer fra en annen ski-tid enn min, og litt nytt stæsj. Hyllen har minstemann snekret på sløyden og med et malingstrøk (den var knallgrønn!)passet den perfekt!

Vi ble kjempefornøyd med forvandlingen og nå er det koselig å rusle hit på morningen og gjøre seg klar for lange turer i fjellet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!