fredag 20. mai 2016

Pinsetur

I pinsen var vi på Campingtur. Dette er sjette året hele min familie samles til felles pinsetur, og stedet er Mora Camping, rett innenfor svenskegrensa. En veldig koselig plass med masse grønne plener og skogtapper hvor det er supert å lufte hundene, samtidig som man bare kan sykle eller rusle seg en tur inn  til byen. Ikke noen kjempestor by, men nok butikker til at man får det man trenger og en god del mer ;o)Det er jo alltid litt spennende å se hva slags vær man får når pinsen er såpass tidlig som den var i år, men vi måtte si oss fornøyd. Alt fra ulltøy til shorts ble benyttet, og selv om det til tider var ganske sur vind hadde vi ikke noe regn på hele helga. 
Etter hektiske forberedelser til forrige helgs konfirmasjon var det deilig å bare nyte ro og fred sammen med familien, litt håndarbeid og en god bok, både i sola og inne i forteltet. 
                                                  Og selvfølgelig ble det litt shopping da!


Nydelig solnedgang over Mora.


En and kom på besøk hver kveld og ville gjerne ha litt å spise. Et koselig innslag på kvelden som det nesten ble litt trist å reise fra. Tipper hun finner seg annen fôr-familie ganske raskt! Haha. 

Gratulerer med dagen!
17.mai ble feiret stille og rolig med kaffe og kjeks i sola på morgenen med joggebukser og camping-crocs- helt uten stryke-skjorte-og passer-bunaden-stress. 
Ganske deilig egentlig!

Nå er det snart helg igjen og den skal nytes stille og rolig hjemme. Om det blir fint vær blir det litt pusling ute - ellers blir det en date med sy-maskina. Den har vært tilsidesatt en stund nå og trenger litt kjærlig omsorg og pleie;o)
Ha en super helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!