onsdag 1. april 2015

God Påske!

 Her nytes en utrolig deilig og etterlengtet påskeferie! Kjente at jeg trengte dette nå!
Flotte dager med knallsol gjør at man ikke får så mye tid til å pusle inne om dagen, men siden man ikke skal på jobb kan man rote oppe til langt på natt for den som er nattdyr, sånn som meg! Da blir det noen timer på hobbyrommet!

Før påske var det hektisk og tid og krefter til alt jeg hadde lyst til å gjøre strakk ikke til, men det man ikke rekker før påske kan man alltids gjøre I påsken!

Og mens jeg pusler med det ene får jeg alltid ideer om andre ting jeg har lyst til å gjøre! Sånn er  jeg bare, og jeg må alltid ha to - tre prosjekter på gang samtidig!
Her er et av de prosjektene, som jeg begynte med. 

Ett egg ble laget i full fart rett før påske siden det skulle være med eieren på påskeferie til Karmøy, så det rakk jeg ikke ta bilde av <3


Disse ble da omsider ferdig, akkurat i tide til å bli med til fjells!


Er ikke så glad i verken Chabbychick eller gult, så dette er litt utypisk meg, men jeg ble da egentlig fornøyd! Gøy å prøve noe nytt!


Siden jeg lever i et litt maskulint miljø på hjemmebane, måtte det bli et skikkelig gutte-egg også!Håper dere koser dere maks med både påskeferie og påskesola
 - og takk for at du tok deg tid til å  kikke innom!

Torun
3 kommentarer:

 1. Så flotte egg du har laget Torun - alle sammen like fine selv om du ikke liker gult:) Ønsker deg ei riktig god påske - kos deg og slapp av!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 2. Lekre påskeegg du har dekorert! Så fine på hver sin måte. Gult er kult, men det ble stilig med svart/hvitt også. ♥

  God påske!

  SvarSlett
 3. Helt fantastiskt fina påskägg!

  Hoppas att din påsk varit toppen, med lagom mycket godis och trevligt umgänge med nära och kära!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!