mandag 9. februar 2015

52 Card Pickup


Jeg har fulgt et online kurs som heter 52 Card Picup med Staphanie Ackerman. Dette går ut på at du tar en kortstokk og dekorerer alle kortene på forskjellige måter med mixed media, farger, ord, små verselinjer osv. Du kan enten følge instruksjonene som blir gitt i videoene som følger med eller du kan gjøre det på din egen måte. 


Du velger selv hvilket tempo du vil lage dem i. Du kan lage en i uka, alle på en gang eller sånn som jeg, som har de liggende som "koseprosjekt" når jeg bare har lyst til å pusle med noe,  som jeg ikke behøver å tenke på at en potensiell mottager skal bli fornøyd med. 


For meg er det skikkelig avkobling og holde på med disse kortene, uten mål og mening. Jeg valgte å lage de første kortene etter noenlunde samme malen som hun har gjort i sine beskrivelser, men etterhvert  lager jeg "mine egne". 


Her ser du noen av kortene jeg har laget. Jeg er ikke ferdig med alle 52 enda, men pusler litt og lager noen innimellom. Jeg setter alle kortene jeg lager sammen på en ring, så har jeg de samlet og kan bla i de når jeg vil. 
Om du har lyst til å se nærmere på dette finner du hjemmesiden hennes her

Ha en fin uke!
:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!