torsdag 22. august 2013

Da er vi i gang...

Så fort skolen begynner igjen, er det fullt kjør med bursdager. Da er det bare å sette av en kveld og lage noen kule guttekort, for er det noe denne mammaen ikke er så glad i så er det å sende avgårde en gråhvit konvolutt påskrevet med kulepenn...(ja, jeg innrømmer det, jeg har gjort det...men det er et nederlag!) Tror kanskje både mottaker og giver egentlig ikke bryr seg så mye, men jeg synes det er hyggelig at det er litt mer liksom! Så da så! (Og egentlig tror jeg giveren her i huset også synes det er litt stas..;o))
 
 
 
 
Det er gjerne to ting som kjennetegner disse kortene: De skal som oftest inneholde penger (hva kjøper man til 12 åringer liksom...??) Og de skal leve et kummerlig liv nedi skolesekken en hel dag, før de blir avlevert til bursdagsbarnet! Og de fleste kan vel tenke seg hva slags liv en skolesekk i 7. klasse lever...Det er et hardt liv skal jeg si dere! Da må man tenke praktisk (og ja jeg vet; helt vanlige konvolutter er praktisk, men akk så kjedelig!) og heller svelge at noe av pynten går fløyten i løpet av dagen!
 

 
Denne gangen tok jeg en rå-sjanse! Jeg lagde en pakke. Disse er superlette å lage og ganske morsomme. Om de overlever en dag i sekken får tiden vise...
Det kule papiret er fra Bo Bunny. Minimalt med pynt siden vi tross alt snakker gutte bursdag!
Så får jeg evaluere om jeg skal lage flere av samme type
 når poden kommer hjem med rapport om hvordan det gikk!
 
Ha en fin dag :)
 

1 kommentar:

  1. Jag håller med dej till 100% - det är MYCKET mer moro med något annat än ett vanligt kuvert med pengar. Dina små paket här är riktigt fina, jag hoppas att de klarar en dag i sekken..! :)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!