onsdag 10. april 2013

Deilige fridag!

I dag er det fridag. Mmm, det er utrolig deilig å ha dette pusterommet midt i uka. Dagen i dag skal brukes til å jobbe! Jadda, sånn er det, fint med fridager så man kan få tatt etterslepet på jobb...  Dessuten burde jeg ha pusset vinduer... vårsola er ikke snill! Siden skal vi på skolen og arrangere middag og hyggekveld for yngste sønnen, så noe latmannsliv blir det ikke akkurat! I helgen laget jeg dette kortet. Det er også et staffelikort og er egentlig en "lift med vri" av det kortet vi laget på kurset. Ble så fascinert av denne måten og sette opp kortet på, så jeg måtte bare forsøke min egen vri.  Motivet er fra Saturated Canary og er fargelagt med copics. 

4 kommentarer:

 1. Det kortet var utrolig fint. Du er veldig flink til å fargelegge. Orker du å skrive hvilke farger du har brukt på håret? Eller er det kanskje de samme som vi brukte på kurset med kjersti?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar. Jeg ble litt usikker nå, men jeg tror jeg brukte E57, 55, 53, 51,50. Og ser jo nå at det er i grunnen nesten akkurat det samme som vi brukte på kurset :D

   Slett
 2. wow så fantastisk flink du er til å fargelegge... har promaker selv men er ikke flink i det hele tatt, har ikke tålmodighet jeg, liker mere klin og klæsj ;)

  veldig fint kort, herlige farger

  SvarSlett
 3. Otroligt fantastiskt fint färglagt motiv! Verkligen supersnyggt! Härligt kort med kul brette-teknik!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!