fredag 13. juli 2012

København

Deilige ferietid....


Selv om det er deilig å slappe av å kose seg hjemme i ferien, må man liksom ha litt påfyll av opplevelser utenfor heimen også. I år ble det noen dager i København. Gode gamle danskebåten tur-retur med en ekstra overnatting på hotell i København. Det er deilig å ta båten på denne måten synes jeg. Man har liksom alle fasiliteter med mat, hygge og shopping rett utenfor døren - bokstavelig talt! Og blir man sliten kan man bare stikke på lugaren og hvile litt før man fyker avgårde på mer shopping, dansing eller hva det nå skulle være som frister.Selvfølgelig måtte vi en tur innom Tivoli, men våre unger(ungdommer) er nok ikke helt i målgruppen. De er ikke veldig glad i å kjøre karuseller og enda mindre glad i å stå i kø. For når man drar i Tivoli midt i Juli og fellesferie sier det seg selv at det er vannvittige køer på alle aktiviteter. Men vi rusla da litt rundt og fikk sett over det meste, spist is, litt mat, mer is, sukkerspinn og enda litt mer is... (for is og sukkerspinn går liksom greit selv om man er tenåringstadiet...;) Og en riktig fin dag hadde vi, hvor det til og med var oppholdsvær!
 En tur på Strøget ble det også, og jammen fikk jeg med meg et par gummistøvler hjem. Tror nok de blir flittig brukt utover sommeren ja...Men det var alt for liten tid med bare en overnatting i København, det var så mye mer vi kunne tenkt oss og sett, så det får bli neste gang!


På vei hjem fikk vi jammen i meg vært litt turister i Oslo også, og sett Operaen og besøkt det berømte Operataket!
Virkelig et imponerende byggverk!

"Åhhh, mamma, det er bare så jentete altså!" (sitat sønn - 14 år...;))
 I dag er det daffe dag! Koffertene står stuet inn på et rom hvor de ikke synes og vi bare sløver! Hærlig! Det er også ferie!


Takk for at du stakk innom!

2 kommentarer:

Koselig om du legger igjen en kommentar!