mandag 26. mars 2012

Rekreasjonsduken

Her kommer bilder av rekreasjonsduken. Siden hjernen fortsatt var ganske tett, måtte det bli noe veldig enkelt. Men enkelt kan være fint, og jeg er veldig glad i denne typen duker som jeg ikke trenger å vokte med mitt liv i tilfelle noen av husets ungdommer skulle finne på å sette seg ved bordet med kakao-koppen.

Ellers er kroppen greit restituert nå og jeg er i full gang med jobb igjen. Denne uken blir en maraton uke på mange måter, med både dobbel og trippel møtevirksomhet og aktiviteter enkelte kvelder, og ganske så hektisk hverdag på jobb, så jeg skal være uendelig glad da jeg kan låse døra til jobb på fredag ettermiddag og ta en etterlengtet påskeferie!

Ha en fin uke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Det ble en nydelig duk♥. Misunner deg som kan sy, for det kan ikke jeg:). Her i nord holder vi på å regne bort. Gjør egentlig ingenting for det er greit at noe av snøen blir borte. Blir større sjanse for meg å kunne være ute på verandaen da:) Så fint at du føler deg bedre og kan være i jobb igjen. Jeg har fått beskjed av legen min om å ta 1 års permisjon til pga ME`n. Men sånn er livet:)
    Husk å ta vare på deg selv i den travle tiden du har:)

    Klem Marita

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!