søndag 11. desember 2011

Et annerledes julebord



Godt og varmt under skinnfellen
 I helgen har jeg vært travelt opptatt med julebord. Fredag dro vi sammen med mannen min sin jobb til Vauldalen Fjellhotellfor å være med på et litt annerledes julebord. Vi ble fraktet med hest og slede inn i skogen til ei utrolig koselig koie hvor vi ble servert deilig mat. Her var det tradisjonsrike retter som blant annet gravet og røkt fisk, elg og reinsdyr, samt standard julemat som pinnekjøtt, ribbe og rakfisk. Her var det ingen strøm bare et ildsted midt i koia og hundrevis av stearinlys rundt omkring som varmet og lyste. Turen tilbake til hotellet gikk også med hest og slede og med fullmåne og stjerneklar himmel ble det en magisk opplevelse. Med oss på turen hadde vi en dyktig hobbyfotograf og flere bilder fra turen kan du se på hans hjemmeside Hauganfoto.

I dag har det vært julemarked her i grenda og siden ble det en liten søndagshandletur, noe som viste seg å være ganske smart siden det var utrolig stille i butikkene. Så nå er snart alle julegaver i boks, bare litt puslerier igjen. Og vi har allerede kommet til 3. søndag i advent.
Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

  1. Ååååå det hørtes ut som et spennende julebord♥. Tenker det var bra:)

    Ønsker deg en fin kveld videre.

    Klem Marita

    SvarSlett
  2. Det var kjempekoselig og annerledes. Og julestemning fikk vi i bøtter og lass! Takk for at du "stakk innom":o)
    Klem

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!