torsdag 25. august 2011

Music angel og serviettkort

Må bare få vise fram min nye venn som bor på hobbyrommet mitt og er med meg om jeg scrapper, syr eller jobber. Kom tilfeldigvis over den og handlet på impuls, og er blitt veldig glad i den. En liten søt høytaler som man kan koble til mobiltelefon, ipod, pc eller hvor du nå måtte ha musikken din. Og det beste med den bortsett fra den stilige fargen og den hendig størrelsen, er at den har god lyd! Deilig å sitte med puslerier eller jobb med god musikk på øret.


MusicAngel

 Dette serviettkortet derimot er jeg vel ikke fullt så fornøyd med, men jeg ser på det som et pøveprosjekt, og siden det bare var et prøveprosjekt ble jeg litt gnien på papirene mine og dermed ble jeg ikke fornøyd med fargene heller.  Og jammen tok det tid å lage, men det var jo gøy da...Tror ikke det blir 50 julekort i serviettkort-teknikk akkurat...men kanskje til noen helt spesielle anledninger:)Inni er det et skrivefelt for å skrive en personlig hilsen.
Ellers er det pakking til helgens fotballturnering som står på programmet! Det er vel bare å finne fram ullgenser, regntøy og støvler er jeg redd:(

Takk for at du ser innom!

1 kommentar:

  1. Helt enig, musikk er fint når man pusler med forskjellige ting☺. Serviettkortet ditt ble jo nydelig♥. Jeg har ikke turt å prøve meg på det enda for jeg synes det ser så vanskelig ut. Men dette har du klart bra♥.

    Ønsker deg en fin helg.

    Klem Marita♫♫

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!