torsdag 14. juli 2011

Nye prosjekter...
Blir så fint altså!

Stadig nye ferie prosjekter her i huset. Dagen i dag begynte med at vi ryddet alt ut av drivhuset for å legge gulv der! Ett lass med grus ankom gårdsplassen i går kveld, og en bitte liten del av det har, ved min hjelp, i løpet av dagen havnet i drivhuset. Siden bar det avgårde til Byggmix for å kjøpe steinheller. Steinheller er utrolig tungt! Og selv om man er kvinnemenneske, BER man ikke nødvendigvis om hjelp, selv om den kjekke unge mannen sa at det var BARE å spørre en av gutta der ute. Man kan selvfølgelig TA I MOT hjelp om noen tilbyr seg, men BE om? NEI, ikke denne kvinnen her nei, så her sitter man da skakk og skjev, med en dundrende hodepine og ømme muskler etter å ha gjort ting man egentlig ikke greier. Utrolig glad for at handymannen i huset ganske så raskt skjønte alvoret da jeg kom hjem og fikk de ut av bilen og inn i drivhuset på 0 , niks!  Og fint blir det altså! Nå har alle plantene fått flytte hjem igjen, siden det var 0,0 grader her i natt og hadde det ikke vært for bitter erfaring og en aldri så liten varmovn, kunne det fort vært 0,0 planter igjen i dag tidlig. Sure greier midt i Juli altså! Så her er det ingen planter som får sove under åpen himmel iallefall!

Denne flotte dingsen er blitt montert på takvinduet i drivhuset og åpner og lukker vinduet helt på egen hånd! Snedig liten sak, altså!

Her er morgendagens prosjekt! Vanningsannlegg for drivhuset. Så kan vi kanskje få tatt oss en ferietur snart og :o)

I morgen blir det mer sjauing, for i løpet av kvelden (natta?) får vi kanskje noen tonn med jord, og en bitte liten del (men akk så stor i forhold til mine slitne muskler...) skal da inn i drivhuset, samt at man må driste seg ennå en gang på det tidligere nevnte Byggmix for å kjøpe flere heller siden det selvfølgelig ikke ble nok med de jeg slepte med meg hjem. *Sukk*.  Men solbrent på ryggen og med en dønnsliten kropp full av Sushi og kald hvitvin fortært i sola på verandaen, kan jeg være utrolig fornøyd med denne SOMMER dagen iallefall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!