lørdag 25. juni 2011

Blogger - jeg??!Så var jeg her det. I bloggverden! Bakgrunnen for dette er at jeg i flere år har irritert meg grønn over det faktum at det å dyrke tomater og agurker i denne fjellbygda her er totalt bortkasta tid. Likefullt har jeg forsøkt hver år, og hvert år enten drukner de eller så går de dukken i ei frostnatt sånn ca midt i Juli. Svaret ble drivhus, og nå når skattefuten velsignet meg med noen skattepenger til gode ble det altså drivhuskjøp!

Du lurer kanskje på hva det å kjøpe drivhus har med blogging å gjøre? Vel, saken var at jeg fant ut at det var greit å bruke bloggen som en slags hagedagbok, sånn at jeg kan se tilbake på hva som er blitt gjort før når en ny sesong nærmer seg. Men siden jeg har flere hobbyer kommer det nok til å bli litt andre innlegg også.

Her er vi iallefall, godt i gang med å skru sammen drivhus. Det ble handlet inn i går og i dag startet jobben med å få det sammen. Men først måtte vi grave og planere og sette opp fundament. Nå er det ferdig og to kortsider er ferdig montert. Puh! Planen var og sette det opp i løpet av dagen og siden innvie det med reker og hvitvin før plantene fikk lov til å flytte inn, meeen det gikk ikke helt sånn. Reker og hvitvin ble det, men på kjøkkenet! I morgen, da blir det kanskje lunsj i drivhuset...eller middag....? eller en liten nightCap før sengetid....? Øverst vises noen bilder fra prossessen. etter hvert finner jeg kanskje ut hvordan jeg får lagt bildene dit jeg vil ha dem. OG hvordan jeg setter tekst til dem, men DET får bli en annen gang! Nå er det snart natta, etter ett jordbær pyntet glass med hvitvin! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!